Fordítás Salgótarján

forditoirodaKínálunk egyszerű (közjegyzői hitelesítést nem igénylő) fordítást:

  • műszaki dokumentáció;
  • rendeletek, jelentések, jogszabályok;
  • elemzési jelentések;
  • prezentációk és egyéb marketing- és hirdetési szövegek;
  • egyéb szövegek esetén.

Fordítási területeink

  • jogi szövegek;
  • műszaki szövegek (kivitelezési, tervezési projektek, biológiai, mezőgazdasági, környezetvédelmi, közlekedési, számítástechnikai stb. szakszövegek);
  • gazdasági és kereskedelmi szövegek;
  • marketing- és reklámszövegek;
  • szépirodalmi szövegek.

Projektmenedzsereink a megbízástól a kézbesítésig felügyelik a munkát. Szem előtt tartják az ügyfél igényeit, a kéréseket továbbítják a fordítók, lektorok felé. Így felgyorsul a munkamenet, az ügyfélnek megfelelő lesz a minőség. Fordítóink az Igazságügyi Minisztérium által kiadott engedéllyel rendelkeznek. Annak ellenére, hogy fiatalok, komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek, évente több ezer fordítási kérelemnek tesznek eleget. Fordítóirodánk garantálja az adatok biztonságos kezelését, így megbízhat bennünk, az ügyfél által adott információkat, adatokat bizalmasan kezeljük. Eleget teszünk a szakmai etikai követelményeknek.

Lektorálás/Korrektúra

A lektorálás olyan tevékenység, mely biztosítja a megfelelő szakkifejezés használatát,  betartva ezáltal a kívánt tartalmi és formai követelményeket. Ez adja meg a fordítás egységes stílusát. A lektorálás minden üzleti, illetve egyéb dokumentum alapkövetelménye.

Tolmácsolás

Profi tolmácscsapatunk segítségével 24 nyelvről, illetve nyelvre tudjuk biztosítani a tolmácsolást. Munkatársaink magas színvonalon adják át az információkat, mindig a legmegfelelőbb szakkifejezéseket használják, tolmácsolásaik grammatikai szempontból is kiválóak. Ezek csökkentik annak a veszélyét, hogy fontos információt vesszenek el a tolmácsolás során. Képesek vagyunk tolmácsainkat kérésre kiküldeni Magyarország összes településére, illetve a világ több mint 80 városába. Vállalunk konszekutív, szimultán, fülbesúgásos és egyéb tolmácsolást.

Tolmácsolás rendelése esetén a szükséges technikai eszközöket is rendelkezésére bocsájtjuk.

Kiadványszerkesztés/Desktop Publishing

Mert a csomagolás számít!  Abban az esetben javasoljuk ezt a szolgáltatásunkat, ha a dokumentum grafikus szerkesztést – képek, grafikák, grafikonok beillesztése, specifikus oldaltörések, specifikus tördelés – is igényel. Ha ezt a szolgáltatást választja, biztos lehet abban, hogy a legprofibb külalakú dokumentumot kapod meg tőlünk.

Átírás

Hanganyagok (audio) átalakítása írott szöveggé. Bármilyen digitális audioformátumot könnyedén átalakítunk: WMA, MP3, MP4, AVI, VOB, WAV, DVD.

Ügyfeleink elégedettségét az is bizonyítja, hogy számtalan alkalommal fordulnak hozzánk újra és újra, hiszen megkapják tőlünk mindig időben a minőségi munkát.

További információkért hívjon minket bizalommal!